VinnieVincent Lapaʻau Hui

ʻOi aku ma mua o 15 mau makahiki o ka ʻike ma ka International Bulk Trade

Mea hoʻolako makemake ʻia mai nā aupuni ma nā ʻāina he nui a puni ka honua

ʻenehana.Kaʻana like |He aha nā ʻano o nā ea sterilizer ma laila?Pehea wau e koho ai?

I kēia manawa, aia kekahi mau ʻano o nā mīkini ozone hoʻokuʻu kiʻekiʻe, nā kukui ultraviolet, photocatalysts, a me nā plasmas i maʻa mau i ka mākeke, akā loaʻa iā lākou nā mea pono a me nā hemahema.
1. Hiki i ka Ozone ke hoʻopau i ka oxidation i loko o ka manawa pōkole loa, a he maikaʻi loa ka hopena o ka sterilization a me ka disinfection, akā he ʻono ko ka ozone, he mea pōʻino i ka ʻōnaehana hanu kanaka a me nā ʻōnaehana nerve.ʻO ka nui o ka adsorption e kumu ai ka emphysema a i ʻole ka make.ʻO ka noho pū ʻana, ka hoʻoheheʻe ʻana i ka ʻala, ma kahi o 30 mau minuke ma hope o ka hoʻomaha ʻana, ʻaʻohe kūpono i ka hoʻohana ʻana, haʻahaʻa haʻahaʻa a me ka ikaika corrosiveness, hoʻohana lōʻihi paha ke kumu o ka corrosion i nā lako metala o loko.
2. Hiki i nā kukuna ultraviolet pōkole ke hoʻopau i ka molecular structure o DNA a i ʻole RNA i loko o nā cell microbial e hoʻokō i ka hopena o ka sterilization a me ka disinfection.ʻO ka hoʻokokoke ʻana i ka mea i sterilized, ʻoi aku ka wikiwiki o ka make ʻana o ka bacteria.Hiki i ka UV sterilizer ke hoʻomālamalama a hoʻomaʻemaʻe i ka lumi ma kahi ākea me ka ʻole o kekahi.Pono e hoʻololi pinepine i ke kukui.Na nā kukuna ultraviolet ikaika e puhi i ka ʻili a e hōʻino nui i ka retina.Eia nō naʻe, ua hoʻolālā kūikawā kekahi mau mea hana i nā sterilizer UV i hiki ke ʻike i ka noho pū ʻana o nā kānaka a me nā mīkini.No ka laʻana, loaʻa i ka UV air sterilizer o Vinnie Vincent Medical group kekahi mau hoʻolālā patent kūikawā.Ke hana nei ka mīkini, hiki i nā limahana ke hele ma ka pūnaewele.
3. Photocatalyst ea disinfection mīkini, i ikeia me ka malamalama plasma disinfection: hoʻohana nano-photocatalyst mea (ka nui titanium dioxide), i ka coordination me ka ultraviolet radiation, e hana ino oxygen iions a hydroxyl radicals no ka ea hoomaemae a me ka disinfection.Ma hope o ka hoʻohana ʻia ʻana o ka mea photocatalyst no kekahi manawa, e hoʻemi nui ʻia ka hana hoʻomaʻemaʻe ma muli o ka uhi lepo a me nā kumu ʻē aʻe.
4. Hoʻohana ka plasma air sterilizer i kahi kahua electrostatic kiʻekiʻe e hoʻokaʻawale i nā moleke oxygen i loko o nā ion oxygen maikaʻi a maikaʻi ʻole me nā uku maikaʻi a maikaʻi ʻole.Loaʻa i nā ion oxygen maikaʻi ka hopena kinetic kiʻekiʻe a hiki ke wāwahi i nā paʻa kemika o ka microbial molecular structure, no laila e hoʻokō ai i ke kumu o ka sterilization, disinfection a me ka decomposition o nā kinoea ʻino.Hiki i nā ʻona oxygen maikaʻi ʻole ke hoʻopili i ka soot electrostatically charged a me nā ʻāpana lepo i ka lewa, e hoʻokō ai i ka sedimentation i ke kumu o ka wehe ʻana i ka lepo.ʻO nā ion oxygen maikaʻi ʻole he pōmaikaʻi nui i ke olakino kanaka.Hiki iā lākou ke hoʻomaikaʻi i ka hana o ka māmā, hoʻomaikaʻi i ka hana myocardial, hoʻomaikaʻi i ka hiamoe, hoʻoikaika i ka metabolism, a hoʻonui i ka pale ʻana i nā maʻi.No ka laʻana: ʻO Vinnie Vincent Medical group's plasma air sterilizer ka nui o ka pepehi kanaka ma mua o 99.99%, a ʻoi aku ka ikaika o ka pepehi kanaka.

1


Ka manawa hoʻouna: Iulai-14-2022